OKULUMUZ E-TWİNNİNG PROJESİ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

eTwinning faaliyetleri temelde Azerbaycan ve Avrupa'nın farklı ülkelerinden öğretmenlerin, farklı okullardan öğretmenlerle deneyimlerini, çalışmalarını paylaşıp fikir alış verişinde bulunabileceği çevirim içi ortam oluşturmayı amaçlamaktadır. Okulumuz Sınıf Öğretmeni Derya Aydın koordinatörlüğünde eTwinning projesi olan "Web2 Kullanıyorum Teknolojiyi Elimde Tutuyorum" e katıldı. 2-A ve 3-A sınıfı öğrencilerimizle katıldığımız bu projede, öğrencilerimiz farklı Web2 araçlarını aktif kullanarak teknolojik becereilerini geliştirip eğlenerek öğrenecekler. Türkiye'nin ve Avrupa'nın farklı bölgelerindeki proje ortaklarımız ile planan etkinlikleri her ay uygulayarak farklı kültürleri tanıyacak, akranlarıyla yabancı dilde iletşim kurabilecek, web teknolojilerinin eğitim amacıyla da kullanılabileceğini fark edecekler. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, projede başarılar diliyoruz.

22-02-2024